• Hem

Schütz Allemballage är Nordens ledande helhetsleverantör inom området rekonditionering, returhantering och försäljning av IBC-containers. Tillsammans med våra syskonföretag i den tyskägda Schütz-koncernen, är vi representerade på närmare 40 platser runt om i världen. Det ger oss betydande resurser att möta våra kunders alla behov och önskemål, men också utveckla, testa och implementera nya, innovativa lösningar.

loading...

I en modern, miljögodkänd och specialanpassad anläggning i Jordbro utanför Stockholm hanterar Schütz Allemballage mer än 80.000 nya och rekonditionerade IBC:er per år. Välutbildad och kompetent personal, godkända och specialanpassade fordon, heltäckande och säkra hanteringsrutiner i kombination med effektiv maskinell rekonditioneringsutrustning, innebär att varje rekonditionerad och återinsatt IBC-container ger ordentliga plus för såväl ditt företag som miljön.

        Om din verksamhet kräver det, eller om inlämnad IBC-container inte når uppställda krav eller regler, kan Schütz Allemballage erbjuda helt nya eller rekonditionerade containers från eget lager. Läs mer >>

Samlar in och säljer rekonditionerade, ”rebottled” och nya IBC

 

IBC-hantering på hemmaplan märks världen över!

 

En betydande del av färgtillverkaren Sherwin-Williams produktion av färg för kunder runt om i världen, sker i småländska Eksjö och i Märsta utanför Stockholm. Tills synes enkla och smarta lösningar på svensk hemmaplan, får således ett stort och globalt genomslag. Det gäller också hanteringen av IBC-containers, som med Schütz Allemballages helhetstänkande resulterade i stora miljömässiga, ekonomiska och logistiska fördelar.

 

Läs hela artikeln >>